Kyrklig vigsel eller borgerlig?

Vigsel i Kyrkan

Vigseln i kyrkan kan ge mycket fina och minnesvärda bilder. Jag dokumenterar själv vigseln men även bestman, tärnor och om det spelas musik. Jag tar bilder på utgången till släkt och vänner som står utan för och väntar. Jag tar även bilder på närmsta släkten i olika konstellationer utanför kyrkan.

Min erfarenhet spelar stor roll i sådana här situationer. När brudparet går ut från kyrkan så är det vanligt att fotografen står beredd för att fånga just det ögonblicket. Men är denna traditionella vinkel verkligen det bästa? När man har erfarenhet av något kan man också se saker och ting på andra sätt. Ett konkret exempel är följande, bilden nedan är tagen på det traditionella sättet när brudparet kommer ut ur kyrkan, men väljer jag att även ta en bild bakom brudparet när de kommit ut ur kyrkan blir bilden helt annorlunda. Se bilden nedan Swajpa bilden så ser du skillnaden.

Bröllopsfotograf Malmö SkåneBröllopsfotograf Malmö Skåne

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Borgerlig Vigsel

En borgerlig vigsel kan vara precis var som helst. Jag har fotograferat vigslar på berg, vid havet, i trädgårdar på slott och faktiskt hemma hos folk och så klart kan det vara på rådhuset. Det fina med en borgerlig vigsel är att det kan bli väldigt annorlunda miljöer och ge en extra twist på bilderna. Samtidigt är det en hel del som kan ställa till det som vädret och solen, men det får man ta lite som det kommer. Jag kan hjälpa er med lite råd och tips kring er borgerliga vigsel då jag varit med om en hel del och vet vad som blir rätt och vad som kan bli fel.

Rent bildmässigt så kan jag personligen tycka att en borgerlig vigsel kan bli väldigt romantiskt rent bildmässigt.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Nedan kan du se ett urval av mina bilder från Vigseln.

Klicka på bilden för att se dem i ett galleri.

TELEFONKONTAKT

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

Besök gärna mina andra företag

PhotoMedia.seProffsfotograferna.seModellforendag.seStudiof8.se