Bröllopsfotograf Jens C Hilner

Från början

Jag började fotografera bröllop redan som 19-åring. Jag bestämde mig för att göra det spännande och intressant så jag utvecklade min egen stil där jag växlar mellan modernt romantiskt och lite tuffare stuk på bilderna. Mina brudpar har uppskattat att de har fått en serie lite varierande bilder. Min specialitet är att jag lägger ner väldigt mycket tid på att söka upp och hitta unika platser för mina bröllopsfotograferingar. Några dagar innan bröllopet besöker jag platserna i närheten av där ni ska vara för att få ut det absolut mesta av miljöerna. Detta gör också att jag kan ägna all min tid åt brudparet och få dem att känna sig bekväma när vi väl ska ta bilderna.

Många år i branschen

Jag har jobbat i nästan 25 år som bröllopsfotograf och utöver Bröllop så fotografera jag mycket annat också. Jag har flera verksamheter inom foto. När det kommer till bröllop så har jag även arrangerat bröllopsmässor, jobbat inom bröllopsmode som fotograf mm.

Mässor och media

Jag älskar att vara på bröllopsmässor det är min möjlighet att få träffa brudparen och säga hej.  Många tror att mina bilder är gjorde i datorn och det är alltid lika kul att se deras min när jag säger att jag gör 90% av mitt arbete i kameran och när det kommer till redigering så är jag väldigt sparsam.

Jag hjälper till!

Jag har väldigt mycket erfarenhet i branschen så jag vet oftast vad som kommer hända innan det hänt. Jag hjälper alltid brudparet med det jag kan och jag informera dem om hur de ska planera och vad de ska tänka på inför just deras bröllopsdag. Glöm inte att ställa frågor, kanske har jag svaret på just er fundering.

TELEFONKONTAKT

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

Besök gärna mina andra företag

PhotoMedia.seProffsfotograferna.seModellforendag.seStudiof8.se