LJUSET I BILDEN

Jag jobbar jobbar på ett unikt sätt med mitt ljus. Många jobbar endast med naturli Detta är inte så vanligt då det krävs mycket erfarenhet för att kunna jobba med konstljus.

DJUP I BILDERNA

Jag skulle inte kunna jobba på något annat sätt, jag är expert på att jobba med extra ljus. Min teknik är unik då inte många bröllopsfotgrafer jobbar som jag gör. Mitt extra ljus blandas med det befintliga ljuset och skapar en fantastiskt djup i bilderna.

DET BÄSTA AV TVÅ VÄLRDAR

Färgerna och detaljer framhävs på ett unikt sätt.  Självklart jobbar jag också med naturligt ljus, jag skiftar alltid mellan dessa två tekniker. Då jag alltid har eget ljus med mig så innebär det att jag aldrig är beroende av solen för att ta mina bilder. Hos mig får du en variation av båda världar.

Mina 25 år som bröllopsfotograf är din trygghet och min passion.

Min erfarenhet i bröllopsbranschen är lång. Jag har jobbat som bröllopsfotograf i över 20 år, arrangerat bröllopsmässor, marknadsfört bröllopsbutiker och jobbat med bröllopsmode. Jag tycker det är fantastiskt roligt och som kund så är min erfarenhet ett stort värde för dig. Sen vill jag tolka min stil som kreativt modern om det är något för er eller ej det kan bara ni avgöra. Spana in min sida och gillar ni vad ni ser så tveka inte att höra av er.

Mina 25 år som bröllopsfotograf är din trygghet och min passion.

Bröllopsfotograf Malmö Skåne

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer Took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently.

Annorlunda kan bli riktigt kul och spännande

Bröllopsfotograf Malmö Skåne

Om ni vill ha något annorlunda och det finns möjlighet så är jag ett stort fan av just det annorlunda. Att kombinera romantiska bilder med lite udda miljöer är något väldigt unikt och ger en kick till bilden. Jag har under åren hittat massor med unika ställen både lite coolare men även romantiska, detta är en av mina specialiteter som bröllopsfotograf. Jag letar miljöer inför varje enskilt bröllop för att hitta dom absolut finaste eller coolaste miljöerna för just er.

Jag har alltid som mål att fotograferingen ska vara en upplevelse och något kul. För att det ska bli riktigt bra bilder så är ett bra samarbete mellan fotograf och brudpar väldigt viktigt.

portfolio

Vill du se min bilder så klicka i menyn på portfolio för se olika kategorier.

Bröllopsfotograf Malmö Skåne

KONTAKTA MIG

Välkommen att kontakta mig. Skicka iväg ett mail så hör jag av mig per telefon med lite frågor om ert bröllop, sen får ni ett prisförslag.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Bröllopsfotograf Malmö Skåne

TELEFONKONTAKT

MONDAY – FRIDAY

10:00 ~ 16.00

Besök gärna mina andra företag

PhotoMedia.seProffsfotograferna.seModellforendag.se