Förberedelserna, värsta partyt eller lugnet före stormen?

Förberedelserna

Förberedelserna är den delen då bruden och brudgummen gör sig iordning och klär på sig. Jag lägger alltid lite mer vikt på bruden då dennes förberedelser är mer intressant rent bildmässigt. Stim och stoj med tärnorna, makeup och hårstyling. Alla är olika, en förberedelse kan vara värsta partyt eller så kan det vara lugnet före stormen, allt brukar bero på hur mycket skumpa som finns tillgänglig.

Det är bra att faktiskt tänka ut vad man som brudpar vill ha ut av förberedelserna, berätta för din fotograf vad din känsla är så fotografen förstår vad du är ute efter. De faktiska känslan under förberedelserna är den som ni kommer att få på bilderna. Om det är något speciellt som ska hända på förberedelserna så berätta detta för fotografen, denne kan behöva förbereda sig på ett visst sätt inför vissa händelser.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

First Look

First Look är när brudparet ser varandra för första gången efter att de gjort sig klara. Många gånger håller bruden sin klänning hemlig just för detta tillfälle. Denna stunden är fin att få på bild och en härligt minne. Man bör planera tillsammans med fotografen var detta ska ske så fotografen har bra förutsättningar att ta bra bilder.

Kort och gott kan jag säga att ju mer info ni ger fotografen och ju mer denne får komma med förslag baserat på kunskap och erfarenhet destu bättre blir dessa bilder. Tänk på att fotografen har gjort detta massor med gånger och ni har aldrig gjort det. Tänk på fotografen lite som Google när det kommer till bröllop.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Nedan kan du se ett urval av mina bilder från förberedelserna.

Klicka på bilden för att se dem i ett galleri.

TELEFONKONTAKT

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

10:00 ~ 16.00

Besök gärna mina andra företag

PhotoMedia.seProffsfotograferna.seModellforendag.seStudiof8.se