Bröllopsporträtten

Bröllopsporträtten

Bröllopsporträtten är väl den delen av bilder som är viktigast kan jag tycka, det är dessa bilder som lever kvar och som man kanske gör en stor förstoring av för att minnas den stora dagen. Jag kan ta klassiska bröllopsporträtt men jag kan även ta lite annorlunda tuffare bilder, detta är är helt upp till er vad ni tycker om. Då jag jobbat med detta länge så kan jag enkelt jobba med olika typer av stilar.

Bröllopsporträtten lägger jag ned väldigt mycket tid på. Den tiden vi fotograferar är nog det lilla. Jag förbereder inför varje brudpar och scoutar miljöer några dagar innan och gör manus mm. Detta gör jag för att jag ska kunna lägga all fokus på brudparet när vi väl fotograferar för att ge er den bästa upplevelsen och för att hjälpa er att känna er så bekväma som möjligt.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Enskilda porträtt

Om det finns tid över så försöker jag alltid ta lite enskilda bilder på brudparet. Många uppskattar detta och tycker det är kul att ha. De brudpar som planerar bra och ger fotografen den tid denne behöver för att göra sitt arbete får oftast mycket bättre och fler bilder ut av fotograferingen. Oftast försöker jag be om ca 2 timmar för själva bröllopsfotograferingen.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Tuffa poser och fina miljöer

Jag känner till hur man med hjälp av poseringar kan göra bilderna lite mer spännande och hur man på bästa sätt kan visa bröllopsklänningen. Ibland kan det kräva lite mer av brudparet för att göra dessa poser men det kan bli lite coola bilder. Som ni säkert ser så jobba jag mycket med miljöer och försöker alltid hitta både  vackra platser men även något som kanske sticker ut lite. Det kan vara roligt att ha en serie bilder som har lite variation.

SCROLLA LÄNGRE NER PÅ SIDAN FÖR ATT SE GALLERI

Nedan kan du se ett urval av mina bröllopsporträtt.

Klicka på bilden för att se dem i ett galleri.

TELEFONKONTAKT

0762-142730

MÅNDAG – FREDAG

09:00 ~ 16.00

Besök gärna mina andra företag

PhotoMedia.seProffsfotograferna.seModellforendag.seStudiof8.se